Seværdigheder og aktiviteter for familien

Er du på udkig efter sjove og anderledes seværdigheder og aktiviteter i området omkring Ebeltoft? Så slå vejen forbi vores glaspusteri – lige over for Fregatten Jylland og Glasmuseet. Her er du og familien meget velkomne til at kigge med, når vi puster nye produkter af glas på den gode, gammeldags måde, hvor alt er håndgjort og unikt. Vi har løbende aktiviteter, og desuden finder du masser af seværdigheder blandt vores mange flotte glasprodukter i vores glaspusteri. Her er både smykker som øreringe, halskæder, ringe samt armbånd og diverse ting til husholdningen. Så mangler du flotte, farverige og unikke skåle, fade, glas, flasker, vaser, lysestager og lignende, er det bare med at lade dig inspirere og vælge i det store udvalg.

En af de unikke seværdigheder

​Djursland byder allerede på masser af fantastiske seværdigheder og aktiviteter med flere dyreparker, sommerland, fantastisk natur og historiske oplevelser. Vælger du at kigge ind i vores glaspusteri får du unik oplevelse, du ikke kan finde mange andre steder efterhånden: et enestående indblik i et håndværk, som har eksisteret i flere århundreder.

​Derfor er vi stolte af være en slags levende udstilling og en af de mange seværdigheder og aktiviteter i hele det historiske miljø i Mols gamle hovedstad. Måske har du allerede besøgt os, da vi hed LMN&X glass i 2006-2009? I 2010 ændrede vi indretning og navn, men vi er stadig de samme ejere - Christina Hellevik og Leif Møller Nielsen – og vi brænder stadig for håndværket og de gode oplevelser.

Der er seværdigheder og aktiviteter, du aldrig glemmer

I vores glaspusteri behøver du ikke at købe noget med hjem for at få et minde for livet. Når du ser det magiske øjeblik, hvor varmt glas får liv og formes, får du en oplevelse, som vil kunne konkurrere med de fleste andre seværdigheder og aktiviteter. Så kig ind til os på Strandvejen 19 i Ebeltoft, vi har åbent klokken 10 til 17 fra mandag til fredag samt fra klokken 10 til 13 om lørdagen. 

Du kan se mere på kontaktsiden, eller skrive til os på e-mail kontakt@pustglas.dk. Du kan også ringe til os på telefon 22 53 06 02.

Pust er vurderet ​4,6 / 5 stjerner ud af 34 anmeldelser på Facebook

​Åbningstider

​Mandag – fredag kl. 10 - 17

Lørdag kl. 10 - 13​

Åbent alle helligdage undtagen søndage

​Nyheder